Solceller & solpaneler

Solenergin är framtidens energikälla för att säkerställa ett hållbart och miljövänligt energisystem. Energi från ett solcellsystem är en god energiinvestering då den är förnybar, kostnadseffektiv, hållbar, tyst och enkel både installations- och underhållsmässigt.

Marknaden för att installera solceller växer snabbt och utvecklingen av solcellspaneler, växelriktare och kringliggande teknik går snabbt framåt. Samtidigt har priserna sjunkit markant de senaste åren.

Vill du bli kontaktad?

Vi erbjuder helhetslösningar

Solceller Syd erbjuder både kompletta helhetslösningar och enskilda komponenter inom solenergisystem med direkt leverans till den adress ni önskar.

Solcellspaneler
Solcellernas uppgift är att omvandla solens energi till förnybar energi för villan, fastigheten eller elbilen under minst 30 år. Detta ställer höga krav på produktens kvalitet och prestanda under lång tid.

Kiselsolcellspaneler är den vanligaste solcellstypen på marknaden, detta tack vare en högre verkningsgrad och kostnadseffektivitet. Kiselsolcellspaneler finns i många olika varianter, storlekar och effekter. De kategoriseras som poly- eller monokristallina, där de monokristallina har en högre verkningsgrad och ett svart utseende.

header ss eon
Solceller på en solpanel installerad av företaget: Solceller Syd
Solpanel ikon

Solceller för det nordiska klimatet

Vi erbjuder ett komplett sortiment av montagelösningar för både lutande och platta tak. Allt med fokus på att klara det nordiska klimatet med vind och tyngre snölaster.

solceller markanläggning ikon

Marksystem

Markanläggningar har blivit ett allt vanligare inslag idag, inte bara i form av solcellsparker utan också hos lantbrukare, företag och privatpersoner som antingen har mark som inte används eller befintliga tak som inte lämpar sig för solcellsinstallationer.

 

självklara valet av solceller - hus med checkbox ikon

Det självklara valet

Den energi som träffar jorden på en och en halv timme skulle kunna försörja planeten med all energi i ett helt år!
Solenergin är framtidens energikälla för att säkerställa ett hållbart och miljövänligt energisystem

Verifierad av MonsterInsights