Solceller i Oxie, Skåne

Solceller Syd AB installerar i Svedala – Ladda din Tesla med solkraft som en superhjälte!

Solceller Syd AB har nyligen slutfört en enastående solcellsinstallation i Oxie, där en villa nu är utrustad med 37 solpaneler som är strategiskt monterade för att fånga solljuset från både öst och väst.

Med en beräknad årlig produktion på hela 14 800 kWh är denna solenergilösning inte bara kostnadseffektiv och miljövänlig, utan den ger även villaägaren möjligheten att ladda sin Tesla direkt på uppfarten.

Genom att använda högkvalitativa solceller och expertis inom installation och optimering, har Solceller Syd AB skapat en lösning som ger villaägaren en betydande besparing på elräkningen.

Solenergin som genereras av solpanelerna kan användas för att driva hushållsapparater, belysning och även för att ladda elbilen, vilket innebär att villaägaren kan njuta av en Tesla som drivs av ren och grön energi.

Om du är intresserad av att investera i solceller och dra nytta av de många fördelarna som solenergi erbjuder, är Solceller Syd AB din partner. Med en gedigen erfarenhet av att förse villaägare i södra Sverige med skräddarsydda solenergilösningar, kan du lita på att ditt projekt kommer att hanteras med professionalism och expertis.

Se fler referensobjekt här