Elbilsladdning

Vi erbjuder hjälp från start till mål. Så ta den hållbara vägen till framtiden med den främsta teknologin och en erfaren leverantör!

Fronius Wattpilot kan styras via Solar Wattpilot appen som samtidigt ger en överblick över laddningen. Den intelligenta plug and play-lösningen har två olika laddningslägen, ECO och Next trip. Wattpilot är dessutom Solcellsoptimerad, innebärande att bilen kan laddas extra kostnadseffektivt och hållbart med överskott av solenergi i amperesteg.

Vill du ha ett prisförslag?

Vi gör det lätt att välja en hållbar väg

Smart laddning
Olika funktionaliteter i laddboxen används vid smart laddning för att optimera laddprocessen, speciellt när flera laddboxar ska samverka. Med smart laddning fås det mesta ut av laddboxarna avseende strömkapacitet, då den skapar och distribuerar tillgänglig kraft på ett effektivt och flexibelt sätt. Var som helst, när som helst.

Lastbalansering
Lastbalansering säkerställer att varje bil kan laddas optimalt inom gränsen för vad laddboxarna klarar.

NY LOGGA Solceller Syd
chuttersnap xfaYAsMV1p8 unsplash scaled
charging

En elektrisk och mer hållbar framtid.

Vi erbjuder marknadens ledande märken på ladd boxar som alla kan ladda på tre faser samt såklart även är lastbalanserade.

digital wallet

Ekonomiskt

Intresserad av att bli din egen elproducent?

Vi erbjuder kundanpassade offerter på solceller och laddstationer.

sustainable

Spara på miljön

Vi är specialister med snart 10 års erfarenhet på solcellsanläggningar och vi arbetar enbart med solenergi. Vi är ett familjeföretag och erbjuder solcellslösningar och ladd stationer på för privatpersoner, företag, kommuner och föreningar.