Solcells installation Trelleborg

Solceller på ett av totalt 4 hus i samma område i Trelleborg
Solceller i Trelleborg
Solceller Syd installerar solpaneler i Trelleborg
Solceller Trelleborg

 Här har vi på Solceller Syd installerat solpaneler på bland annat 4 stycken villor i samma område i Trelleborg.

Samtliga tak med betongpannor där vi använder oss av ESDEC Clickfit system och slipper på så sätt göra inverkan på takets tätskikt. Solpanelerna är av märket JA Solar och har en max effekt på 395w per panel vilket ger kunden en total effekt på 14 220W. Växelriktare som vi använt oss av är av det välkända märket Fronius.

Vi levererar till kunder i stora delar av Skåne som tex. Trelleborg, Höllviken, VellingeMalmö & Lund.

Solceller Trelleborg
Solceller Trelleborg

Solceller Syd installerar i Trelleborg

Några nöjda kunder i Trelleborg 

Välkommen till Solceller Syd AB, din ledande leverantör av högkvalitativa solenergilösningar i södra Skåne. Om du letar efter att utnyttja solens kraft och förvandla ditt hem till en energieffektiv oas har du kommit rätt.

Tänk dig att äga en villa utrustad med 32 toppmoderna solpaneler, redo att generera imponerande 12 600 kWh ren, förnybar energi per år. Med vår toppmoderna solteknik kan du betydligt minska din koldioxidavtryck samtidigt som du njuter av betydande besparingar på dina energikostnader.

På Solceller Syd AB förstår vi vikten av hållbarhet och att erbjuda miljövänliga lösningar. Vårt team av experter är specialiserade på att designa och installera solsystem skräddarsydda efter dina specifika behov. Genom att omfamna solkraften bidrar du inte bara till en renare miljö, utan njuter också av långsiktiga ekonomiska fördelar. Med våra toppmoderna solpaneler kan du generera din egen el och minska ditt beroende av traditionella, icke-förnybara energikällor. Detta innebär betydande besparingar över tid och skyddar dig från energiprisernas volatilitet.

Men det handlar inte bara om ekonomi och hållbarhet, det handlar också om att skapa en bekväm och modern bostad för dig och din familj. 

Så oavsett om du är en medveten villaägare eller en framtidsinriktad investerare står Solceller Syd AB redo att guida dig på din solenergiresa. Låt oss hjälpa dig att omvandla din villa i Trelleborg till en kraftfull generator av ren energi, minska ditt koldioxidavtryck och erbjuda dig en ljusare och grönare framtid.

Kontakta oss idag för mer information och för att komma igång med ditt solenergiprojekt. Vi levererar till andra orter i Skåne som tex. Höllviken, Vellinge Malmö & Lund.

Solceller Trelleborg