Om oss

Vi är specialister med snart 10 års erfarenhet på solcellsanläggningar och vi arbetar enbart med solenergi. Vi är ett familjeföretag och erbjuder solcellslösningar och ladd stationer på för privatpersoner, företag, kommuner och föreningar. Vi håller i hela processen med allt från projektering, offert, installation, driftsättning och bidragsansökan. Vi utgår från Höllviken, Vellinge kommun och våra kunder finns idag främst i södra Sverige.

Sebastian Andersson

Allt började med en familjeresa på Hawaii

Under dom senaste 3 åren har jag aktivt jobbat med solceller.
Men mitt intresse började över 10 år tidigare när vi reste runt på Hawaii med min sambo’s familj där även min svärfar Patrik var med.
Vi avslutade resan i den sista fiskebyn som finns kvar på Hawaii där det varken fanns el eller vatten.
Förutom ett hus som drevs endast av Solceller…

Jag började jobba tidigt och redan när jag var 12år hjälpte jag min pappa som golvslipare.
När skolan väl var klar började jag jobba som snickare och fortsatte med detta i 8år.
Efter det blev jag erbjuden att ta nästa steg som arbetsledare/projektledare och jobbade sedan som det i 5år.

Jag bor med min sambo Carolina som sköter bla redovisningen i företaget och våra två små solstrålar Freja och Saga i Vellinge kommun.
På fritiden hittar ni mig ute där jag trivs bäst, i skogen, på cykeln med barnen i vagnen där bak eller om vädret tillåter på stranden.

Patrik

Började som karriär inom bygg som takläggare och plåtslagare men har dom senaste 10+ åren jobbat med solceller.

Till en början hade jag mest solceller som ett intresse då jag tyckte att det var otroligt kul att lära mig om hur solceller fungerar.
När jag väl fick nya kontakter inom området och solceller som jag kände att jag kunde sälja och installera med gott samvete beslöt jag mig för att köra igång.

Då jag varit med i solcellsbranchen så pass länge som jag varit, har jag kunskapen som krävs för att hjälpa våra kunder komma hela vägen med deras egna solcellsanläggning.
Och det är det jag tycker är roligt med mitt jobb, att få hjälpa andra förstå vad det var som gjorde att både jag och Sebastian fick ett otroligt stort intresse för solceller den dagen på Hawaii när vi för första gången såg en
Solcellsanläggning driva ett hus.