Installera solceller i bostadsrättsföreningen.

Solceller är ett kostnadseffektivt sätt att ta tillvara på den energi som solen avger.

Vi hjälper Bostadsrättsföreningar (BRF) som tex Brf Shiitake, Brf Lillebror 1 & Brf Kaptenen och företag i Skåne som väljer att investera i en hållbar framtid med solenergi. Hos Solceller Syd AB, ledande inom solceller och batterilagring i Vellinge och hela Skåne, är vi stolta över att erbjuda toppmoderna lösningar för solenergi. Gör som många andra i Skåne – välj ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ för din energiförsörjning med Solceller Syd AB, din expert på solpaneler och batterilagring.”

 

Solceller BRF Malmö

Hur mycket el får du ut av solceller?

I Skåne kan en anläggning på 1 kW som är placerad rakt söderut med 30-50 graders lutning producera ca 950 kWh per år. Solcellerna tar då upp en yta på cirka 7 kvadratmeter

På bilden syns en av de bostadsrättsföreningar (BRF), BRF Shiitake i Malmö som vi har levererat till.

Fördelar med solceller till Bostadsrättsföreningar (BRF)

Fördelar med solceller till bostadsrättsföreningar

 
  • Miljövänligt:Elproduktion från solceller kräver inget bränsle och ger inga utsläpp. Jämfört med andra energikällor är solcellers miljöpåverkan låg. Panelernas största miljöpåverkan sker vid tillverkningen, men inom tre år har den fossilfria solel som de producerar kompenserat de utsläppen.
  • Sänkta el kostnader:Med solceller på bostadsrättsföreningens fastigheter ökar möjligheten att spara på både elkostnader och energikostnader
  • Inget underhåll Solceller kräver i princip inget underhåll och håller länge, i flera decennier.

 

 

 

 

Önskar er bostadsrättsförening mer info?

I första skedet gör vi ett kostnadsfritt platsbesök för att se vilka förutsättningar ni har och hur vi kan använda solen.
Vi går tillsammans igenom er egen förbrukning och framtida behov om det finns.
Utifrån det vet vi hur solpanelerna ska placeras för att på bästa sätt se till att ni själva förbrukar elen ni producerar i den mån det går, för det är då man kan spara som mest.

Vill du veta mer?

Solceller Bostadsrättsförening i Malmö
Solpanel ikon

Solceller för det nordiska klimatet

Vi erbjuder ett komplett sortiment av montagelösningar för både lutande och platta tak. Allt med fokus på att klara det nordiska klimatet med vind och tyngre snölaster.

solceller markanläggning ikon

Marksystem

Markanläggningar har blivit ett allt vanligare inslag idag, inte bara i form av solcellsparker utan också hos lantbrukare, företag och privatpersoner som antingen har mark som inte används eller befintliga tak som inte lämpar sig för solcellsinstallationer.

 

självklara valet av solceller - hus med checkbox ikon

Det självklara valet

Den energi som träffar jorden på en och en halv timme skulle kunna försörja planeten med all energi i ett helt år!
Solenergin är framtidens energikälla för att säkerställa ett hållbart och miljövänligt energisystem

En markanläggning av solceller

Solcellspark

När det kommer till solcellsparker handlar det oftast om större anläggningar. Lämpligast börjar vi då med ett samtal där vi går igenom grunderna och vi kan då vara förberedda vid ett platsbesök. När vi kommer ut till er ser vi tillsammans på platsen där anläggningen ska placerar och utifrån det tar vi fram den mest kostnadseffektiva anläggningen för er.

Vill du bli kontaktad?