Solceller Stena fastigheter Skåne

Solceller Stena Fastigheter

Solceller Syd har förvandlat taket på Jägaren i Lund för Stena Fastigheter till en miljövänlig kraftstation

Med sin över ett decennium långa erfarenhet och ett starkt fokus på kundbehov, har Solceller Syd tagit sig an detta ambitiösa projekt som kommer att revolutionera energiförbrukningen i fastigheten.

Projektet inleddes under kvartal 1 med att lyfta upp inte mindre än 382 högkvalitativa solpaneler på taket. Dessa paneler, vars individuella effekt är 435 watt, är strategiskt monterade i öst-västlig riktning för att maximera solfångsten. Detta genomtänkta arrangemang garanterar optimalt utnyttjande av solens resurser genom hela dagen, vilket gör att Jägarens tak inte bara är en del av byggnaden utan en vital del av dess energisystem.

Solceller på Stena Fastigheter Jägaren i Lund

Den totala effekten av anläggningen är imponerande 166 170 watt, en siffra som tydligt speglar Solceller Syd:s engagemang för kraftfulla och effektiva energilösningar. Vad gäller produktionskapaciteten, förväntas anläggningen generera cirka 152 315 kWh per år. Detta innebär inte bara en betydande minskning av koldioxidavtrycket för fastigheten, utan även en avsevärd ekonomisk besparing för Stena Fastigheter i längden.

Projektet på Jägaren är ett lysande exempel på hur Solceller Syd AB, med sitt huvudkontor i Vellinge kommun, fortsätter att leda vägen för hållbar energi i södra Sverige. Från Lund till Malmö, och vidare till Svedala, Höllviken och Trelleborg, är deras expertis och dedikation till solenergilösningar och laddstationer oöverträffad.

För Solceller Syd är varje projekt mer än bara en installation; det är ett steg mot en grönare och mer hållbar framtid. Och med varje solpanel de monterar, lyser deras vision om en miljövänligare värld starkare. Vill du veta mer om detta projekt eller hur Solceller Syd AB kan omvandla ditt tak till en miljövänlig energikälla?

Se fler referensobjekt här